Selecteer een pagina

Een nieuwe week, een nieuwe rit om te ontdekken met Café Coureur. Om jullie straks wanneer de Corona-maatregelen het weer toelaten de beste wielerervaring te bieden, zijn wij hard aan het werk om ook in onze ritten het onderste uit de kan te halen. Ditmaal was het de beurt aan een gravel rit, “Gravelride fruitstreek-2” meer bepaald. 

Het weer speelde zijn rol

Onder een stralende zon konden we onze rit inzetten. Niet dat we het ditmaal onderweg droog wisten te houden. De regen had de voorbije dagen al meer dan zijn werk gedaan, waardoor menig gravelstrook van een mooi slijklaagje voorzien was. Gelukkig zijn wij niet bang van een beetje modder, die overigens op technische gebied voor een mooi extraatje aan deze rit zorgde. 

Fantastische omgeving

Niet dat het nodig was hoor! Al vanaf het begin fietsen we letterlijk van de ene naar de andere strook die qua uitzicht telkens weer mooier leek dan de vorige. Echt genieten was het! Zelfs de meest steile en modderige klimmetjes konden ons niet van gedachten doen veranderen. Voor zulke ritten zijn we immers ooit (amateur)coureur geworden!

Kortom of je nu op zoek bent naar een pittig gravelritje of gewoon lekker wil genieten van de fiets, met deze rit haal je het beste in jezelf naar boven en rij je 58 Km met een smile op je gezicht! 

Een must ride voor de gravel/offroad liefhebber!!  

Gr,

Het team van Café Coureur

OPENINGSUREN

22 september - 20 maart

Donderdag - vrijdag
17:00u tot 23:00u
Zaterdag - zondag
08:00u tot 23:00u

21 maart - 21 september

Dinsdag - zondag
08:00u tot 23:00u

Café Coureur

CONTACT

Oorsprongstraat 5
3840 Kerniel, Belgium
+32 12 49 23 23
hello@cafecoureur.cc

Provincie Limburg
Dé wielerplek waar de koers Koning en de fietser Keizer is.