Selecteer een pagina

Bij Café Coureur zijn we altijd in de weer om onze unieke wielerervaring nog te verbeteren en steeds verder uit te breiden. Vanaf 1 januari kunnen we met trots zeggen dat we hier een nieuw hoofdstuk aan hebben kunnen toevoegen. Binnenkort nodigen wij u dan ook maar al te graag in Houffalize om te genieten van de ideale fietsvakantie in eigen land.

Café Coureur Houffalize

Een tweede Café Coureur vestiging is in de maak. Deze dinsdag zijn de verbouwingen begonnen aan ons tweede verblijf, en dit in het mountainbike mekka van België. Houffalize!

Naast onze vestiging in Kerniel is dit de volgende stap om onze bezoekers een 360° wielerbeleving te bieden en zo onze gezamenlijk passie voor wielrennen nog meer in the picture te zetten. Binnenkort hopen we dan ook hier onze deuren te kunnen/mogen openen en jullie in typisch Ardense stijl te verwennen met al het moois dat deze regio te bieden heeft. Of het nu gaat om een

Café Coureur Houffalize
Café Coureur Houffalize
Café Coureur Houffalize

Ideale loactie voor uw bedrijf

Hiernaast koppelen we bij Café Coureur ook graag het nuttige aan het aangename en leent deze nieuwe vestiging zich naast sportieve fietsvakanties zich ook voor de nodige teambuildings en bedrijfsuitjes. Het inspirerende landschap in combinatie met de ruime vergaderruimtes maakt dit de ideale locatie om ook met uw bedrijf er gezamenlijk op uit te trekken. Adem de koers en kom tot rust terwijl u in een casual vakantiesfeer productief te werk gaat.

MTB mekka

Houffalize is het kloppend hart als het aankomt op de Belgische mountainbike sport al jaren wordt hier de wereldbeker mountainbike verreden, waardoor u hier van het hoogste tot het laagste niveau uw favoriete sport kan beoefenen. Vanuit onze vestiging in Houffalize (die zal bestaan uit verschillende vakantiewoningen en ruime hotelkamers) Kan er iedere dag vertrokken worden voor een uitdagende rit. Zowel op de koersfiets als op de mountainbike kan u hier uw sportieve grenzen verleggen. Duik in het spoor van Mathieu van der Poel, Nino Schurter of Julian Alaphilippe als u zich een weg door het Ardense landschap baant en geniet van een welverdiende fietsvakantie in eigen land.  

Café Coureur Houffalize

Wij kijken er alvast naar uit om jullie binnenkort ook hier te mogen ontvangen voor een leuke fietsvakantie of een proactief bedrijfsuitje!

 

Gr,

Het team van Café coureur

OPENINGSUREN

22 september - 20 maart

Donderdag - vrijdag
17:00u tot 23:00u
Zaterdag - zondag
08:00u tot 23:00u

21 maart - 21 september

Dinsdag - zondag
08:00u tot 23:00u

Café Coureur

CONTACT

Oorsprongstraat 5
3840 Kerniel, Belgium
+32 12 49 23 23
hello@cafecoureur.cc

Provincie Limburg
Dé wielerplek waar de koers Koning en de fietser Keizer is.