Selecteer een pagina

De zomerse fietsmaanden komen eraan. We kijken er met zijn allen naar uit om weer in korte fietsbroek op pad te kunnen… en onze tweede Café Coureur vestiging in het Ardense Houffalize krijgt steeds meer vorm. Het hotel in Kerniel opent weer vanaf vrijdag 26 maart zijn deuren. In Houffalize moeten we nog even geduld oefenen, maar dit geduld zal beloond worden ! We geven jullie alvast een stand van zaken! 

 

Dit is er gebeurd

De vakantiewoningen werden volledig gestript! Nieuwe daken, nieuwe buitenbepleistering, nieuwe sanitaire leidingen, nieuwe electriciteteit, …. zorgen voor een complete lift-up. Deze vakantiewoningen voor 4 of voor 6 personen kunnen jullie reeds boeken vanaf begin mei via www.lesetables.be.  

De buitenzijde van het hotelgebouw kreeg eveneens een grondige check-up: nieuw dak en dito isolatie, zonnepanelen, gevel opnieuw ingevoegd, … 

Het derde verdiep van het hotel werd ook volledig ontmanteld. Momenteel zijn de gyprocwerken bezig voor de drie kamers (waarvan èèn masterroom) op dit verdiep. 

Volgende week starten de buitenwerken. Er komt een terras in drie delen: een “après-velo” deel met hoge tafels, een diner gedeelte met 60 zitplaatsen om te genieten van onze sportieve gastronomie en een lounge-gedeelte om na te genieten bij vuurkorven. 

Dit alles hopen we klaar te hebben tegen medio mei.

 

Planning

We kijken reikhalzend uit om jullie in Hartje Ardennen te mogen ontvangen.  De eerste groepen hebben reeds geboekt ! Jullie zijn van harte welkom vanaf begin mei!

En in september organiseren we er onze eerste events. Het weekend van 4 tot 6 het LXX MTB-event en het weekend van 11 tot 13 Lumberjack Baraque Fraiture. De eerste beelden van Bart DerLokomitiv zijn uitermate veelbelovend.  Hij deed de verkenning, op zoek naar de mooiste gravelwegen. Binnenkort meer info hierover via www.cafecoureur.cc

Vanaf maandag 26 september, de dag na het WK op de weg, starten we dan de lift-up van het gelijkvloers, het eerste en het tweede verdiep. Om tegen de eindejaarsfeesten 100 % dé plek in de Ardennen te zijn “waar de koers koning is en de fietser keizer is”!

 

 

Café Coureur
Café Coureur
Café Coureur

Tekst: Peter Lantmeeters

TAKE AWAY

27 maart - einde coronamaatregelen

zaterdag - zondag
10:00u tot 16:00u

Café Coureur

CONTACT

Oorsprongstraat 5
3840 Kerniel, Belgium
+32 12 49 23 23
hello@cafecoureur.cc

Provincie Limburg
Dé wielerplek waar de koers Koning en de fietser Keizer is.